Intro

EDWIN is gefascineerd door levens- en muziekkunst. Hij GEEFT het podium levens- en welzijnsvragen en NEEMT het podium bij concerten en artistieke projecten. De kruisbestuiving tussen filosofie en muziek werkt inspirerend. Filosoferen omdat het verheldering biedt aan het leven. Muziek omdat het beroert en doet stromen.

“Er is iets dat maar op één plaats kan worden gevonden. Het is een grote schat, die we de vervulling van het bestaan zouden kunnen noemen. De plaats waar deze schat kan worden gevonden is daar waar we staan”. Martin Buber

Wie ben ik?

Ik ben ervan overtuigt dat het leven simpel maar complex is, niet ‘moeilijk’. De combinatie artistiek werk en filosoferen geeft diepgang aan de gesprekken en maakt dat ik met een open en creatieve blik mee kan kijken naar de levenspuzzels van mensen.

Na mijn studies morele begeleiding / filosofie (UGent 1999 / KULeuven 1999) combineerde ik muziek met de functie van consulent morele bijstand (Centrum Morele Dienstverlening Aalst en Algemeen Ziekenhuis St-Niklaas). Ik werkte rond existentiële en spirituele zorg, maakte kennis met diverse psychotherapeutische stromingen en schoolde me bij als individuele begeleider / counselor (2010-2012). Naast mijn artistieke activiteiten bied ik zoekende mensen een podium in de praktijk BIJ LEVEN EN WELZIJN.